Tuesday, December 18, 2012

Manjakan diri mu....Auni..


WE were here...

Adik sangat bosan menunggu...buka bluurrrrr jew..memandangkan ada lagi customer..jadi kami bawak la cenonit yang satu-satunya kaum adam di dalam saloon nie..
untung le adik oiiii...kaum adam tak boleh masuk tau sepatutnya...ini saloon hanya untuk hawa je..


 Makanya..kami pun menjamu selera bersama-sama mak ikin di restoran berdekatan..muka toya je diorang nie..haisshh


Sampai je air yang di order..mak aiii...tak ingat orang dah..tu dia..haus sangat ke dik..
kakak as usual..maintain dengan lemah gemalai dia..


Lepas dah sendawa dan boleh tersenyum lebar...kakak pun ready untuk memulakan aktivitinya..ahaksss..
rasanya kami jew yang sendawa..kakak dah tak lalu nak makan..tak sabar nak bermanja2 di IRIS SALOON...muahahhaaa...

Tadaaaaaaaaaaaaaa...
senyum gitu....suka betul dia..


sorry la..pic blurrr...al maklum la..makcik takde kamera yg godang..
zoom leh nampak bulu hidung..ahaksss


Kakak menikmati setiap detik di saloon IRIS..dengan penuh selesanya...


Hah!!
Now, kakak ready untuk stage seterusnya...
(kakak: ibu...best la masa cuci rambut tadi..lega...)


Result...


Kakak kata memang best kat sini..dia request untuk ke sini lagi..
Boleh! tak de hal...nanti klim kat ayah...kah3...
takdelah...sat lagi fening my laling..
Boleh lagi ke sini..dengan syarat..kalau kakak rajin tolong ibu kat rumah dan result baik..
so..takde reason kenapa ibu tak boleh bawak kakak ke sini lagi kan..

adik le gigit jari sbb..cik linda nak buat utk kaum hawa je..
takpe dik..nanti suruh acik herry buat kat adik pulak ye..hihihihiiii

IRIS Saloon...Thumbs Up!!

WE will here ..again and again...

kepada yang di luar sana..sambil kita manja2 kan diri..kita boleh bawa anak2 dara kita sekali..setidak-tidaknya..mereka ada bersama kita..pastu..pakej untuk kanak2 dan remaja sangat2 lah berbaloi..
tak kan menyesal lah...lagi nak datang..datang..dan datang lagi...

Pesanan dari kakak untuk ibu..
"lepas ni ibu kalau datang jangan cuci dulu tau..bagi kakak dulu cuci..sebab ibu dah datang banyak kali dari kakak"
Mak aiiii....dia kata mcam tu sebab..setiap pelanggan IRIS Saloon akan di beri kupon..jadi lepas treatment kupon tu akan di 'stamp'..bila penuh..akan dapat treatmen with special discount..tu yang kakak tak bagi ibu buat lagi..nak kasi kupon dia penuh dulu..aduhai...anak2..

Try le kengkawan!

2 comments:

  1. aiyok!best2x..acik teringinlah plak..:P

    ReplyDelete
  2. moh g reramai...saloon ni..saloon utk muslimah ja..

    ReplyDelete

Perjalanan Hidup Kami

Daisypath Anniversary tickers