Wednesday, May 16, 2012

Hari Guru 2012

ber TEMA kan..

Guru Inovatif Melonjakkan Transformasi Pendidikan

Terima kasih buat guru-guru ku...
mak dan abah
guru pertama dalam hidupku..
para guru ku
yg mendidikku..hingga aku menjadi aku yang sekarang nie..
terima kasih guru..
hanya Allah swt yg dpt membalas jasa kalian..


Friday, May 11, 2012

Sepetang di Tanjung Harapan

Ada benarnya pepatah lama..
Hujan emas di negeri orang...Hujan batu di negeri sendiri..
Sepetang di Tg Harapan..amat mendamaikan..
 Rasanya dah bertahun aku tak jejak kan kaki ke sini..
banyak yang dah berubah..
dulu masa aku sekolah, selalu gak le ke sini..
heheheee...
dulu tempat nie dikenali sebagai "port dating..."
haishhhh...
aku ke sini dengan family makcik tau..

 bukan main anggun lagi dua beradik nie posing..
masing-masing dok sakan berposing atas kapal yang tersadai kat tepi nie..
nampak gayanya macam kapal kecik je..di cat baru..
dijadikan sebagai satu replika ..so orang ramai boleh le rasa pengalaman bila di atas kapal..
kalau the real situation..comfirm makcik dah muntah belilak nyah oii...
 suka sangat gambar nie..
kredit untuk pn fizah fish..yang tolong snap pic nie sampai nak tertonggeng gamaknya..
usaha anda berbaloi..ekekeee
love this view very much..
Nie ler cik temah yg tolong snap pic kami..ekekee....
Pesanan dari hazim..next week datang lagi ke sini..coz nak main atas kapal..
Baik boss..
:)

Saturday, May 5, 2012

Can't wait...huhuhuhu..

Cepat la..cepat la...cepat la amik ibu sayang oiii...dah x larat nak duduk sini..dok mengadap lappy dan keje-keje yang entah bila nak habis. Tak sabar nak pergi outing with you my demokss...n my angels...Naik serabut key in SPSS data nie..Sabar je lah..lama betul nak ke 2013... :(

Perjalanan Hidup Kami

Daisypath Anniversary tickers