Tuesday, August 20, 2013

wink..wink..

Tengah khusyuk menulis...tangan ni sekali sekala meraba dalam beg laptop ..
Kengkonon nak amik nota..
Tetiba kan...kita jumpa nie...

Hi3. ...
Penanda buku ni kan...en suami bagi masa saya belajar kat upsi...masa tu...baru 1st sem degree...
Tak sangka ada lagi...sentimental value gitu...


Pssst!!! 
Tanpa sedar kan...rupa2nya saya ada simpan banyak barang2 masa muda mudi dedulu...
Hik3...

Rasa macam muzium pulak rumah nie..
Kalau nak tahu..
Tungguuuuuuuuuuu!!!

Monday, August 19, 2013

He needs a friend!

Lama rasanya tak berceloteh kat blog nie..
Rasanya banyak blog2 yg dok citer pasal raye kan...almaklumla...mood raya lagi kan.
Hari ni just nak isi msa yg terluang sikit ni..nak kongsi moments antara hazim dgn muaz...
Bila layan gambar2 ni...nampak sangat hazim nak ada teman..dah pandai rupanya anak bujang ibu jaga adik ye...

 Cer tengok tu.. dia yang excited duduk dalam situ..ahakss. ..
Dua kali tengok pic ni...dah macam muaz yg jaga abang hazim ye...

Pesanan penaja daripada hazim: 
kita nak ada adik..tapi sekejap aje..
Ibu:Dah tu..nak letak mana adik tu bila dah puas main...
Hazim:pulangkan balik la kat supermarket. .
Ibu: boleh pulak???

Friday, August 2, 2013

pre-syawal...

Ibu2 sibuk di dapur..
Anak2 pun tak kurang sibuknya tau...
Sibuk ajak ibu pergi kedai gunting rambut...
Bak kata adik hazim...SALOOOON...

ni yang di namakan...persiapan Pre-raya...
Ahaksss..



Cer tengok adik plak...beria ia dia tgk cermin..
Bila ditanya .. macam mana???
Adik: perghhhh...best rupanya cuci rambut...
(Sbb sblm nie dia tak pernah g saloon)


5 hari lagi...dam dim dum...

Diam tak diam dah tinggal 5 hari je lagi nak raya kan..
Persiapan???
Biasa2 je...yang lebih2 hanya untuk anak2 ku ler..
Tahun 2013 ni kami akan beraya di JOHOR dulu!!!


Horeeeeeey!!!!!
Balik Kampung.....oooo Balik Kampung...Hati Girang....

InsyaAllah..
pagi rabu kami akan memulakan perjalanan balik ke kamgung suami..di Parit Archung..

Anak2 pun x sabar nak balik dah nie..
hehehheee..

nanti kita citer lagi eak..

bye...

Perjalanan Hidup Kami

Daisypath Anniversary tickers