Friday, February 26, 2010

Kami tinggal, ayah balik johor..

Pagi yg agak syahdu..anak2 bangun terus duduk depan tv, hubby pulak tgh berkira2..nak balik johor ke tak..staf dia dr tadi sms tak henti2..Mana tak nya, dah sampai Seremban nak kuar duit..dlm akaun gaji tak masuk lagi..hu3..tensen..hubby lagi tensen..nak bg jawapan aper..nie smua keje HR..sabar eak..
Around 3p.m hubby bertolak balik Pontian. Aku n ank2 duduk umah jer..Emm bukan tak nak ikut hubby balik, tapi esok aku kena attend course seharian.Anak2 pula baru baik dari demam..Biar la hubby balik sorang dulu..'drive carefully ayah...' pesan auni..he3..
Bangun dari tidur petang auni tanya, mana ayah..dia lupa le tue yang ayah balik johor..terpinga-pinga dia.
Tadi hubby call, bagitahu dah sampai rumah atuk..semua keluarga dah berkumpul..Keadaan atuk masih macam tu juga, tak nak makan, tak nak minum..jadi dia takde tenaga nak bangun..meracau2..Esok bila aku dah tua..macam mana pula bahagian aku yea..semoga dipermudahkan segala urusan..AMIN..
Untuk hubby, semoga semua urusan berjalan lancar..dan bleh balik sini cepat..hu3..we miss u!!!

Thursday, February 25, 2010

Balik vs Xbalik..

Balik..x..balik..x..hu3..x balik da..mulanye decide naj balik johor tgk atuk..tapi tadi hubby call bgtau x jadi.Atuk balik pengeli dah..ikut mak ngah dia..Jadi..kena la aku nie join bengkel on saturday nnti..hu3..ingat nak ngelat..
X baik kan kan kan..so nak jd baik kena joint..baik!!!!!

Tuesday, February 23, 2010

Salam perkenalan..

Assalamualaikum..n salam sejahtera..

Sepatutnyer dah lama aku join smua nie..tapi kengkangan masa membuatkan aku menangguhkan segalanya..aku terpanggil utk sama2 melayari smua nie..bila aku terbaca blog dari rakan2 lain...
Melalui blog..mrk saling berkongsi pendapat..dan mencurahkan ape yg mrk rasa..dan 1 yg amat menarik perhatian aku ialah..blog mrk di 'dedicate' khas utk ank2 mrk..dgn harapan..1 day..nila diaorg besar..bleh bca kisah hidup mrk yg ditulis oleh ibu,mama,ummi r mak mak mrk..
Jadi aku pun rasa,dah tiba masanyer utk aku melakukan perkara yg sama...
terima kasih rakan-rakan...

Perjalanan Hidup Kami

Daisypath Anniversary tickers