Tuesday, January 31, 2012

3 hari lagi...

My love
Adik: Tue dia...3hari lagiiii...Horraaaaaaaaaaaay!!!
Ibu: Kenapa dengan 3 hari lagi?
Adik: ye lah..mak kata 3 hri lagi kita cuti..
Ibu: Apasal lak nak cuti, sekarang baru hari isnin.Lima hari sekolah le?
Adik: Ye lah mak kata nak raya.
Ibu: Raya???
Adik: Ehhh...bukan kenduri anjang..
Ibu: amboi2..dia pulak nak cuti awal..adik kena g sekolah gak..
Adik: *tersengeh2 harapkan cuti on friday nanti*

Tue lah anak bujang den...ade je "auta dia..."

Keletihan..teramat sangat...

Memang dah lama tak mengarut dalam blog nie tapi apakan daya sbb banyak sangat keje nak dibuat menjelang majlis bertandang kat umah mak abah. Demi adik2...ku gagah gak le diri nie. sbb masa aku kawin diaorang gak yg buat itu ini...he3...
Rasa badan agak sengal2 dan tulang blakang nie rasa nak tercabut...(kih3)..kurang daya nak ber'blog'..nnt bila dah setel semua...baru nak menulis balik..nie sekadar nak release tension jer..he3...
OK...feel sudah mari utk buat keje..maka..time to say good bye!

Mood : sbb marah kat seseorg terpanggil utk menulis hri nie..siapa???? biarlah rahsia...asal aku x maki hamun org kan..kan...

Sunday, January 22, 2012

21012012 Nur Syama & Sa'aban






Permulaan 2012

alhamdulillah..syukur kehadrat Illahi, kerana dgn limpah kurnianya aku masih bernafas hari nie.permulaan 2012..majlis resepsi utk adik yg ke 4 telah berlangsung di sebelah perempuan.agak lama aku tak menulis dlm blog nie.naik bersawang blog aku..ermm sempena 2012 ni, aku plan nak hasilkan sesuatu utk tatapan anak2 aku bila diorang besar nanti...mudah2an rancangan aku menjadi.hu3....kalau tak sibuk la..aku harap this year nak kurangkan xtvt di fb coz nak fokus on blog...ahakssss...beria-ia je kan..insya Allah..

Wednesday, January 11, 2012

Tabir Baru...2012

Assalamualaikum.
Syukur kehadrat Illahi, masih berpeluang untuk terus menikmati kehidupan di dunia ini.
Lembaran baru bermula. Walau dah beberapa hari berlalu,
tapi ia masih baru lagi..
Semoga tahun 2012,
akan memberikan 1000 keindahan dan kebahgiaan yg berkekalan..
semoga tahun 2012,
membuka lembaran baru utk mempertingkatkan amalan sbg bekalan di SANA..
&
kerjaya sbg PENDIDIK...
(takut weiiih dapat imbuhan yg agak byk..kalu keje x bagus..sia2 je gomen bg kat aku...)
Semoga tahun 2012,
dapat kawal stress..stress yg pelbagai jenis...hu3..more focus on my stdy..
Semoga sgla impian & harapan TERLAKSANA..
& dipermudahkan segala urusan utk mencapai impian dan harapan tue..

Perjalanan Hidup Kami

Daisypath Anniversary tickers