Saturday, September 27, 2014

Ceritera Aidilfitri : Part 5

Sambutan Hari Raya SKTS
2014

sambutan kali ini 2 in 1
sambutan hari raya dan sambutan persaraan kak mesriah yang bersara pada 2 ogos..
boleh ingat tarikh sebab..tarikh lahir kak mesriah sama dengan tarikh lahir mak

sebelum ni, pernah terdetik dihati... masa persaraan kak mesriah nak buat pelamin atas stage untuk raikan kak mes..
alhamdulillah... memang rezeki kak mesriah..
pelamin pun tak la pelamin sgt
tapi bolehla sbb itu jer yg tahu buat...hi3


ta daaaaaa....
ini lah hasil tangan dengan rakan2 sejawat...
terima kasih kawa2 sbb merealisasikan impian ini...


as usual...tak rock la kalau tak pose atas stage kan..kih3
pagi2 lagi kami dah duduk atas tu..
bukan apa..nak test sama ada kukuh ke tak seat tu...kih3



ni dia.. AJK perlaksana program..yang baju merah eak...bukan yg sebelah..itu diriku ahakss
basah gak lah ketiak pagi tu dengan kak rafeah kasi touch up stage tu..



tahun ni..SKTS ada musician..
import khas dari jauh..hi3
kami ada koir dari group cikgu lelaki...
sgt awesome...tak sangka pulak depa bleh buat koir...bagus2...
gambar x sempat nak snap..

so... moh ler kita layan gambar2 sekitar majlis ni..


sangat serius yer..perbincangan antara cikgu norhafidzah...ustz masron dan cikgu noorlinda..dah macam membincnagkan isu2 negara gitu...hehehheee..



eh...siapa ni???
hahahhahaaa... nak jugak...
bergambar dengan bakal bapa...masa waktu kejadian la...sekarang dah jadi bapa...
baby girl .. sgt comel.. mcam ibunya..ahakss



ni..nak amik kak mesriah .. dapat merasa naik hilux baru..kih3..
ust sahidun.. dan guru besar...dan aku gak..pergi amik kak mesriah..
dalam perjalanan...jantung aku pulak yang rasa nak tercabut...berdebar...
eh siapa yg nak dirai???
hhehehee..nebes nyah..


kak mesriah... malu2 gitu bila kami sampai..
tetiba kak mes menangis..dia kata terharu..haishhh .. bab2 air mata ni part paling lemah...



kak mes disambut oleh anak2 didiknya..
memang sebak...



tu dia... ni ler ahli koir kami... rest katanya sebelum mulakan persembahan..
actually...peserta koir skts ni..adalah dikalangan bekas anak2 didik kak mes..



ok tak kami punya juru teknik PA sistem..
hire jauh dari kashmir...adik beradik pretty zinta ni tau..

sanggup x tinggal tempat tu.. hi3...



ucapan dari yang dirai...
sangat sayu...sebak... kami warga skts sangat2 terharu dengan ucapan kak mes..



hampir semua murid dalam dewan ni.. kak mes pernah ajar...
guru lama..banyak pengalamannya..



kami ada sambutan disebelah petang untuk kak mesriah..
ahli kelab BKGK..
waktu ni pose blom merah2 mata lagi...



KAMI...
bersama hajah mesriah johari..
semoga kak mes diberi kesihatan yang baik..dapat menjalankan ibadat dengan selesa..
bahagia bersama anak2 cucu...
smg kak mes diberi kehidupan yang lebih baik daripada semalam..
jasa..dan tunjuk ajar daripada kak mes..tak akan kami lupakan..

Thursday, September 11, 2014

Ceritera Aidilfitri:Part 3

Majlis Nikah & Sanding
HAMDI & ZAI
01082014 - 02082014

Acara bermula  pada hari Jumaat
Majlis Bertunang
Masa : 11.30 am

 " Ku menunggu...." katanya lah... lambat sangat sampai..

 Mak ani.. fokus bebenor nak sarung cincin tu yer..
selamat dah jadi tunangan orang..



Mohd mirza aiman .. sokmo gambar dia je ada dalam majlis ni.. 
Mak nya pun sama... marah mak long sebab gambar mak long tak banyak..



Tunangan orang bersama ibu dan ayah..



Sorang lagi ahli kamera.. kih3.. nak pemes gak kan...
tunangan orang bersama mak su yg diva..mak su sebelah tunangnya..
(agak2 pening tak guna kata ganti diri tunang dan tunangan...kih3)



tunangan orang bersama dengan bakal bertunang..
kih3..


hahahaha... yang ni lain pulak kata ganti dirinya ye..
tunangan orang dengan bakal kakak dan abang ipar..
pada waktu kejadian la..


Acara ke dua pada hari Jumaat
Majlis Akad Nikah
Masa : Usai solat Jumaat


beberapa minit sebelum bergelar isteri orang..



Alhamdulillah.. selamat menjadi isteri kepada mamat nie..
Hamdi & Zai
Sesi sarung menyarung cincin..


uitss... kejap jer pengantin dah ada baby..
baby instant..kih3
Mirza glamour betul..ada je dia dalam gambar..



hah...tengok...dia lagi.. kali ni mirza di apit oleh dua orang bonzer..
hahahhaaa.. tersepit mirza..


Eh... manisnya orang yang berbaju hitam...
ahaksss... 
senyum lebar ler isteri orang tu kan...



Sesi makan-makan...

untuk resepsi nanti akan di update..


Perjalanan Hidup Kami

Daisypath Anniversary tickers