Saturday, January 11, 2014

mASKOT...SUKAN 2013..



Kenangan bersama2 rakan sejawat memeriahkan sambutan sukan tahunan..sgt2  terharu dgn kerjasama rakan2 SKTS.. tahun ni.. 2014 kita buat tema flora pulak ye... hi3..




Friday, January 10, 2014

Our 'Superman'..♥♥♥

 
...previous event...
 
10 DECEMBER 2013
 
SELAMAT HARI LAHIR ABAH!
SELAMAT HARI LAHIR ATUK!
 
Semoga sihat selalu..ceria selalu..dimurahkan rezeki..
 

kek di taja oleh en mazrol nizam..
tq2!
 
 
Macam biasa la kan.. hazim orang yang selalu excited dengan benda2 macam ni..sebab takde pesaing..tunggu la sikit hari bila Ghufran,Muaz dan Mirza dah besar..kih3
 
 

tu dia...sesi tiup meniup...
 
sekali lagi...hazim yang memotong kek...bukan atuk..hi3..
sib baik birthday man atuk kan.. kalau ghufran atau muaz..sorry la hazim oii..duduk tepi le awak..
 
 
 

moment yang paling touching..bila hazim dengan sendirinya menyuapkan atuk kek..
mudah2an hazim dapat suapkan atuk kek lagi untuk tahun seterusnya macam selalu..
 




My demoks...junior..♥

 
* Muaz Iman*
 
 
Siapa budak ini? Ini budak anak siapa?
 
Hehehehhee..
 
Budak ini bernama Muaz Iman.
Budak ini anak En. Cakban dan Pn. Kenul..(nama xleh dirahsiakan)
 
Ini adalah sesi pembelajaran dan pengajaran untuk budak di dalam gambar. Belajar makan sendiri dengan di ajar oleh tenaga pengajar yang sangat2 bertauliah..
Siapa lagi kalau bukan Mak long a.k.a Cikgu Besar..
Huhuhuhuuuu..
 

mata terbuntang .. macam Nampak hantu.. ke sebab tenaga pengajar nya bersaiz besar..muahahahhaaa...
 
 

Jenuh cikgu suruh muaz amik nasi tu then suap kat mulut mak long..
hehehehe..
 
 
 

Mengunyah sambil menikmati lagu2.. tu dia.. taste x bleh blah.. macam  mak ijah nya..
eh tetiba plak mak ijah interframe ye..
 
 
 

Sesi melambakkan nasi..dia tetap selesa dengan tangan kiri...haish..
ikut apak nya le tew... sebab apaknya left-handed..
 
Rumusan untuk LADAP pada hari itu..
Muaz makan dengan banyak sekali..selepas mengira..bajak2 yang lalu di atas highway..
 
MMMMMMmmmmuuuuuah!!
cayang muaz ketat2..


Perjalanan Hidup Kami

Daisypath Anniversary tickers