Sunday, October 28, 2012

Manjakan dirimu...

Assalamualaikum...
Dah lama tak ber 'blog'. bukan tak nak menulis lagi tapi banyak sangat keje sejak akhir2 ni.Maklumla, cuti sekolah semakin hampir. Jadi banyak keje kan..kan..kan..( byk la sangat eak...)

Dek kerana sangat le penat dan stress (kengkonon) maka cuti lebaran baru2 ni..saya dan beberapa orang rakan bercadang untuk memanjakan diri di SPA...spa???  Ye!! di SPA..

Ke manakah kami???

Kami bertiga telah pergi ke....


memang best!!!
cer cuba gi sana....X nak? kenapa??
Mahal???
xde lah..harga sgt berpatutan..kalau nak info lanjut try klik web page ni

pssst....yang lagi best..di Iris Salon & Spa..ada pakej untuk kanak2...
jom le gi sini..sambil kita manjakan diri..boleh bawa anak2..tak payah nak tinggal anak kat umah pengasuh ... ngeh3..
 Taniah!!! buat Noorlinda & Staff... Credit to you..for the awesome services!!
keep it up dear!!


No comments:

Post a Comment

Perjalanan Hidup Kami

Daisypath Anniversary tickers