Wednesday, June 27, 2012

syikin & mazrol (Part 3: candid camera!! )

Al kisah.....
adalah wajib untuk mereka2 yang hadir untuk ber'posing' selepas majlis..
sama ada posing maut..pengsan..or pitam..
hi3...
moh ler kita layan yea..
mak ekin with her friends..
very the boomssss... peace to you all..
harus...ni my kazen..
Diva tau..caya lah kak..
hah..part nie yg tak sanggup nak wat statement..
ngalahkan dia yg nak sarung cincin...
(ayat hazim: mak ijah..berapa kali kita nak cakap...jangan macam tue...)
si tudung oren...
tq for coming...
cepat2 la yea..kami dah tak sabar nk g kenduri awak pulak..
(yg tudung oren tau..yg tudung kelabu tue dah jadi mak orang...hi3)
nie dia ... eehhh..
putih gak mak ekin eak..dari pak ateh..ekekkeee
penjual buah dari rumah ke rumah...
singgah jap umah wak parman..
(ayat hazim: ibu, kenapa mak ijah amik gambar macam tue)
tue dia..kan i dah cakap, yg baju hitam tue diva..
apa yg berlaku dia maintain ayu..diva kau!
kami nie yg tak berapa Diva..punya lah kecoh..

 
dia lagi...rasanya yg baju biru tue..nak jadi model barangan letrik kot..
errkkk....
kesian ana..mujur tak patah pinggang..
mazrol je yg larat dukung ko tau..
hi3..
dia lagi..lagi dan lagi...
gambo orang yg bertunangnye kurang..
gambo deme yg lebih..haish..
;)
peace!!

 
muncung tue takde kat pasaran..
digayakan khas oleh diva kami..
hahahahahaa..
sekali lagi model itu menggayakan cawan minum..
sat g aku nak suh abang as amik dia utk jadi model produk abag as..
kesian minah nie..
boleh abang as upgrade bisnes kanopi dia ngn pinggan mangkuk..
my dady..
baru sempat makan..
mak yong..maintain voughe..
yg sebelah tue..nyibuk jer..
(kat mn ada kamera..dia mesti duk ada..haisshhh)
gemench family..
aik...ghufran mana eak..
iklan gg..

 
diva agak tergugat sbb ..yg tak berapo nak diva tue..
pose lebih maut dari dia..


plzzzzzzzzzzzzzzzz....
jangan vote untuk diorang..
wat perabih duit prepaid..

si teruna di apit oleh bunga2an..
bunga ros,kekwa,keladi,puding..


mak ekin and the kids

 
dua nita...nak gak interframe..
orang kuat majlis nie..
deme lagi...
mujur cute..cun..comel..
(migrain..!!)
kazen2 yg mmg superb!!
tq2..
makcik2 yang kepoci..
tapi quality kerja maintain..
nenek leha..maintain..

 
mama alie...cedok lauk tu mata tengok mana..
mesti tengah pantau orang sebelah..kih3
wak kira hasil bungkusan..kih3..
apa kes da..

No comments:

Post a Comment

Perjalanan Hidup Kami

Daisypath Anniversary tickers